Biocis Geschichte

Suntem a doua generație în domeniul industriei de prelucrare semințe și activăm în serviciul acestei industrii de mai bine de 40 ani.

Astăzi cel mai important factor în vânzările companiilor producătoare de frunte este CALITATEA. Iată de ce în ultimii ani BIOCIS SRL investeşte în maşini şi echipamente de vârf, a asigurat optimizarea maximă a procesului tehnologic şi oferă produse cu o calitate extrem de ridicată.

Compania are în prezent cea mai modernă și perfomantă linie de curăţare, calibrare și decojire seminţe din Romania. Astfel, în anul 2016 compania s-a modernizat prin înlocuirea mașinilor de curăţare prealabilă cu o linie nouă, rezultând un proces tehnologic complet automatizat.

Întregul proces de curăţare și calibrare a produsului este organizat în aşa fel încât materia primă trece printr-o serie de procese până la obţinerea produsului finit. Capacitatea medie a liniei de producție este de 2 tone/oră, în funcție de produsul prelucrat. Materia primă care intră este verificată și valorificată, acordând o atenție specială standardelor de calitate, astfel că produsul care nu se încadrează în parametrii de calitate nu este acceptat.

Principalele politici ale firmei sunt satisfacția ridicată a clienților și calitatea produselor. Cu ajutorul tehnologiei de îmbunătățire rapidă de astăzi, Biocis srl își continuă succesul în cadrul industriei de prelucrare semințe.