Despre

BIOCIS SRL, ca societate are o experienta de peste 22 ani în prelucrarea și comercializarea semintelor.

BIOCIS SRL este o societate in plina dezvoltare, a cărei activitate este orientată spre soluţii tehnologice  moderne, şi care tinteste spre noi performante, iar obiectul de activitate al societăţii este de depozitare, procesare si ambalare a seminţelor de cereale, a plantelor tehnice şi a plantelor furajere. Sistemul tehnologic actual permite gestionarea întregului proces de prelucrare a seminţelor, de la receptie până la consumator.

Acest sistem reuneşte o gama completa de maşini şi tehnologii de prelucrare a semintelor ce asigură: separarea seminţelor de calitate de corpurile străine (pământ, pietre, pulbere, etc.), curăţarea acestora de seminţele deteriorate (sparte, necoapte (verzi), buruieni, etc.), decojirea dupa caz si ambalarea lor. Maşinile noastre sunt controlate prin calculator, ceea ce ne permite să oferim clienţilor o inalta calitate. Procesele tehnologice sunt definite separat pentru fiecare tip de seminte, memorate in calculatorul central ce are rolul de a urmari fiecare utilaj care este dotat cu sistem PLC (controler logic programabil). Pentru procesul de exploatare şi monitoringul fiecarui utilaj este utilizat un sistem informaţional de gestionare pentru efectuarea controlului fluxului tehnologic. In afară de asta, se oferă posibilitatea de a lucra in diverse regimuri de lucru şi posibilitatea de punere in conformitate cu cerinţele privind gradul de curăţare a produsului respectiv.

Fiecare utilaj este dotat cu un sistem de aspirare pentru a elimina suplimentar praful si corpurile usoare printr-un sistem centralizat, acestea fiind evacuate intr-un depozit extern special.

Societate dispune de silozuri metalice cu fund plat avand suprafata mare de aerare și controlul permanent al temperaturii cerealelor depozitate, silozurile fiind echipate cu instalații complete de recepție, curățare, depozitare și livrare.

Produsele finite sunt depozitate si pastrate in depozitul de distributie. Stocul de seminte este monitorizat constant si protejat impotriva insectelor si rozatoarelor. Datorita capacitatii mari de procesare si ambalare a semintelor, oferim servicii de procesare a semintelor in functie de solicitarile partenerilor.

Viziunea noastra:

Un lucru, pe care BIOCIS SRL îl consideră de o importanţă deosebită este încrederea reciprocă între firma şi clienţi. Societatea acordă o atenţie deosebită la selectarea semintelor, astfel încât acesta să contribuie la producerea unor avantaje sau beneficii clientului respectiv.  Strategia de afaceri si viziunea companiei este bazata pe sistemul integrat de calitate (ISO 9001) si siguranta alimentelor (ISO 22000).

Dorim sa folosim cunostintele noastre in furnizarea de produse de cea mai buna calitate clientilor nostri pentru a satisface cerintele lor. În scopul stabilirii unui stand permanent pentru societatea noastră în această industrie, dorim să colaborăm cu cat mai multe societati care produc produse agricole prin tehnologii avansate. Dorim, de asemenea, să stabilim o relație puternică cu clienții noștri potențiali, precum și să consolidăm legătura cu clienții actuali. Dorim clienților nostri servicii complete și de încredere de fiecare dată când ne contacteaza.

Misiunea noastră:

Sa oferim satisfacție completă clienților noștri prin calitate si livrarea la timp a produselor, prin pastrarea unui preț competitiv, astfel încât clienții să le poată achizitiona cu ușurință. Sa ne indeplinim îndatoririle noastre față de companie, precum și față de angajații noștri, astfel încât sa se poata simți mândri și fericiți să facă parte din aceasta companie.

Pe baza experienţei noastre in domeniul semintelor si al tehnologiei folosite, vom asigura mentinerea si imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor oferite la un nivel  superior.