Miez floarea-soarelui „CONFECTIONARY “

 

Miez floarea-soarelui „CONFECTIONARY „

Miez de floarea-soarelui de calitate superioară. Sunt produse din semințe mai mari decât cele de panificație (Bakery).

Specificații:

Toate produsele sunt fabricate in Romania este conform cu reglementările romane și europene privind siguranța alimentelor și este adecvat consumului uman direct.

Conținut: realizat 100% din seminte de floarea-soarelui decojite.

Proprietăți organoleptice :

Aspect : culoare gri deschis, sâmburi alungite, mărime și culoare în funcție de anul de recoltare.

Miros și gust proaspăt, cu gust de nuci, nu este amar, nu este ranced si fără mirosuri străine.

Nu sunt modificate genetic.

Fara alergeni, în conformitate cu Regulamentul (CE) nr. 1169/2011

  • Puritate : > 99,9%
  • Miez spart : < 8 %
  • Nedecojit : <0,1 %
  • Dimensiune (miez/ uncie): 500 + -50
  • Umiditate: < 8 %
  • Pachet: pungi de hârtie de 25 kg, saci mari sau în funcție de cerințele clienților.
  • Miez premium de cofetarie și miez de cofetarie pentru hrana pasarilor este de asemenea disponibil la cerere.

Beneficiile miezului de floarea-soarelui pentru cofetarie

Produsul este utilizat ca produs consumabil pe piața. Acesta este folosit pe scară largă pentru a adăuga o alternativa la nucile pentru produsele de cofetărie. Aceste semințe sunt adăugate în produsele de cofetărie pentru a include o mare textură și aromă pentru alimente. În afară de faptul că semințele de floarea soarelui au elemente nutriționale, ele sunt foarte eficiente pentru a preveni creșterea celulelor canceroase.

Utilizarea miezului de floarea-soarelui pentru cofetărie

După cum sugerează și numele, aceste semințe sunt folosite în industria dulciurilor. Ele sunt utilizate în prepararea și decorarea produselor alimentare de cofetărie. Puteți să le aveți și ca gustări. În general, este prăjită și condimentată. Este un ingredient pentru fabricarea alimentelor din panificatie sau ca hrana pentru păsări. În regiunile din Europa Centrală, inclusiv Germania, semințele sunt folosite pentru a pregăti făină pentru a face pâine închisă la culoare.