Back

Conform OUG 34/2014 si, cu excepţia cazurilor prevazute la art. 3, aliniatul 3 punctul i), art. 16, aliniatul d) si e) din OUG 34/2014, aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract in termen de 14 zile calendaristice. Renuntarea la cumparare se aplica doar persoanelor fizice. Anularea unei comenzi se face in scris, trimitand un e-mail la office@biocis.ro in maxim 24 ore de la plasarea comenzii. Rambursarea contravalorii produsului, daca a fost achitata comanda, se va face prin cont bancar in contul IBAN al clientului. Aceste dispozitii se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse de pe site-ul biocis.ro, folosind tehnicile de comunicare la distanta. Returnarea se poate face doar o singura data pentru un produs in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000. In toate cazurile returnarii/inlocuirii a produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client. Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.

Consecintele retragerii

Daca va retrageti, vom rambursa suma pe care am primit-o de la dv., mai putin costurile livrarii (va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor), fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Rambursarea contravalorii produsului sau inlocuirea acestuia, se va face in cel mult 14 zile de la retur prin cont bancar. Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.
Expediati produsele impreuna cu copia facturii, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maxim 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea.
Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii si calitatii produselor.
Produsele cumparate de pe BIOCIS  pot fi refuzate doar daca acestea nu corespund calitativ si cantitativ cu comanda initiata de Cumparator.
Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de BIOCIS SRL fata de orice Cumparator in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de BIOCIS SRL de la acest Cumparator.