Miez floarea-soarelui „BAKERY“ Miez de floarea-soarelui de calitate superioară. Sunt produse din semințe mai mici decât “CONFECTIONARY” |
|
Specificaţii: Toate produsele sunt fabricate in Romania. Conținut: realizat 100% din seminte de floarea-soarelui decojite. Proprietăți organoleptice : Aspect : culoare gri deschis, sâmburi alungite, mărime și culoare în funcție de anul de recoltare. Miros și gust proaspăt, cu gust de nuci, nu este amar, nu este ranced si fără mirosuri străine. Textură: fermă, nu fragilă. Nu sunt modificate genetic. Fara alergeni, în conformitate cu Regulamentul (CE) nr. 1169/2011
|
Miez floarea-soarelui „CONFECTIONARY “ Miez de floarea-soarelui de calitate superioară. Sunt produse din semințe mai mari decât cele de panificație (Bakery). |
|
Specificații: Toate produsele sunt fabricate in Romania este conform cu reglementările romane și europene privind siguranța alimentelor și este adecvat consumului uman direct. Conținut: realizat 100% din seminte de floarea-soarelui decojite. Proprietăți organoleptice : Aspect : culoare gri deschis, sâmburi alungite, mărime și culoare în funcție de anul de recoltare. Miros și gust proaspăt, cu gust de nuci, nu este amar, nu este ranced si fără mirosuri străine. Nu sunt modificate genetic. Fara alergeni, în conformitate cu Regulamentul (CE) nr. 1169/2011
Beneficiile miezului de floarea-soarelui pentru cofetarie Produsul este utilizat ca produs consumabil pe piața. Acesta este folosit pe scară largă pentru a adăuga o alternativa la nucile pentru produsele de cofetărie. Aceste semințe sunt adăugate în produsele de cofetărie pentru a include o mare textură și aromă pentru alimente. În afară de faptul că semințele de floarea soarelui au elemente nutriționale, ele sunt foarte eficiente pentru a preveni creșterea celulelor canceroase. Utilizarea miezului de floarea-soarelui pentru cofetărie După cum sugerează și numele, aceste semințe sunt folosite în industria dulciurilor. Ele sunt utilizate în prepararea și decorarea produselor alimentare de cofetărie. Puteți să le aveți și ca gustări. În general, este prăjită și condimentată. Este un ingredient pentru fabricarea alimentelor din panificatie sau ca hrana pentru păsări. În regiunile din Europa Centrală, inclusiv Germania, semințele sunt folosite pentru a pregăti făină pentru a face pâine închisă la culoare. |
Miez floarea-soarelui „CHIPS “ Cips-urile de floarea-soarelui sunt sparturi de miez floarea-soarelui. Aceștia au aceleași specificații ca și miezul de panificație (Bakery), cu diferența că cele mai multe sunt mai mici decât o jumatate din miez |
|
Specificaţii: Toate produsele sunt fabricate in Romania si este conform cu reglementările romane și europene privind siguranța alimentelor și este adecvat consumului uman direct. Conținut: realizat 100% din seminte de floarea-soarelui decojite și miez spart. Proprietăți organoleptice : Aspect : culoare gri deschis, sâmburi alungite, mărime și culoare în funcție de anul de recoltare. Miros și gust proaspăt, cu gust de nuci, nu este amar, nu este ranced si fără mirosuri străine. Nu sunt modificate genetic. Fara alergeni, în conformitate cu Regulamentul (CE) nr. 1169/2011
|
Jumatati decojite de seminte de floarea-soareluiSunt seminte de floarea-soarelui, partial decojite si sparturi de miez, ideale pentru utilizarea ca mancare pentru pasari si ca materie prima la obtinerea uleiului vegetal |
|
Specificaţii: Toate produsele sunt fabricate in Romania si este conform cu reglementările romane și europene privind siguranța alimentelor și este adecvat consumului uman direct. Conținut: realizat 100% din seminte de floarea-soarelui, jumatati decojite și miez spart. Proprietăți organoleptice : Aspect : culoare gri deschis, sâmburi alungite, mărime și culoare în funcție de anul de recoltare. Miros și gust proaspăt, cu gust de nuci, nu este amar si fără mirosuri străine. Nu sunt modificate genetic. Fara alergeni, în conformitate cu Regulamentul (CE) nr. 1169/2011
|