Confidentiality

Prin acceptarea „Confidentialitate” prezente, participantul isi exprimă consimtămantul expres pentru inscrierea datelor cu caracter personal in baza de date a companiei Biocis SRL pentru tratarea comenzilor ori pentru a primi materiale informative atat prin mijloace electronice cat si prin mijloace tiparite. Fiecare vizitator are dreptul la confidentialitate si indiferent de natura informatiilor primite Biocis SRL nu va furniza adresa dumneavoastră de e-mail unor terti, cu exceptia operatorului de marketing direct si companiilor de curierat, nu va incuraja spam-ul si nu va face publice datele furnizate de clientii săi fără acordul explicit al acestora. Ne asumam raspunderea pentru securitatea datelor furnizate, totusi daca acestea sunt facute publice pe alte site-uri sau prin intermediul altor terti nu suntem responsabili. Prelucrarea datelor cu caracter personal se va face de către compania Biocis SRL in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 completata cu Legea nr. 506/2004, care transpune Directiva 2002/58/CE a Parlamentului European si a Consiliului privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in in sectorul comunicatiilor electronice, publicata in Jurnalul Oficial al Comunitatilor Europene nr. L201 din 31 iulie 2002.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC BIOCIS SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Datele personale vor putea fi insă transmise autoritătilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autorităti in drept sa efectueze orice verificări justificate in baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a www.biocis.ro, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre www.biocis.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre www.biocis.ro, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre www.biocis.ro atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa: S.C. BIOCIS S.R.L. adresa: loc.Bogesti, com.Pogana, județ Vaslui, ROMANIA, urmatoarele drepturi:

– o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
–  sa interveniti asupra datelor transmise;
– sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara;
–  sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.
Astfel, www.biocis.ro poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

www.biocis.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.biocis.ro  poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

Securitatea si protejarea datelor personale

Informatiile colectate de la dumneavostra sunt foarte importante si de aceea sunt confidentiale. SC BIOCIS SRL  utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.

Pentru implementarea masurilor tehnice si organizatorice necesare pentru pastrarea confidentialitatii si integritatii datelor cu caracter personal, SC BIOCIS SRL  va respecta cerintele  minime de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal elaborate de autoritatea de supraveghere potrivit stadiului tehnicii utilizate in procesul de prelucrare si de costuri, astfel incat sa se asigure un nivel de securitate adecvat in ceea ce priveste riscurile pe care le reprezinta prelucrarea, precum si in ceea ce priveste natura datelor care trebuie protejate. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate.

SC BIOCIS SRL NU colecteaza nici un fel de date referitoare la cardul sau contul dumneavoastra bancar. SC BIOCIS SRL  poate dezvalui date cu caracter personal catre terti doar in conditiile stabilite de lege.

Utilizatorul care are acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal este reprezentantul desemnat de SC BIOCIS SRL. SC BIOCIS SRL  nu vinde si nu instraineaza sub nicio forma datele dumneavoastra cu caracter personal catre terti decat in situatiile in care utilizatorii isi dau expres acordul in acest sens.

Toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces, iar la fiecare terminare de sesiune in baza de date vor inchide sesiunea .In cazul in care unul sau mai multi utilizatori sunt revocati din diverse motive conturile de acces se suspenda automat. Computerele de la care se acceseaza baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt in incaperi la care accesul este restrictionat; unitatile de calcul au implementate solutii de protectie antivirus, antispam si firewall updatate la zi. Imprimarea datelor cu caracter personal se realizeaza numai de catre utilizatorii autorizati pt aceasta operatiune si numai in scopurile cerute de legile in vigoare. Saptamanal sau bilunar se efectueaza o copie de siguranta a bazei de date. Orice persoana care actioneaza sub autoritatea operatorului sau a persoanei imputernicite, inclusiv persoana imputernicita, care are acces la date cu caracter personal, nu poate sa le prelucreze decat pe baza instructiunilor operatorului, cu exceptia cazului in care actioneaza in temeiul unei obligatii legale.

SC BIOCIS SRL  isi asuma obligatia de a aplica masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, in special daca prelucrarea respectiva comporta transmisii de date in cadrul unei retele, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.

Legaturi externe

Site-urile pot contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului SC BIOCIS SRL , website-uri care credem ca le veti gasi utile. Daca accesati aceste linkuri veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de SC BIOCIS SRL .

Persoane cu varsta sub 18 ani

SC BIOCIS SRL  nu vinde produse si/sau servicii care sa fie cumparate de catre minori. SC BIOCIS SRL  poate vinde sau incasa contravaloarea unor servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Daca sunteti minor si accesati un website o puteti face doar daca sunteti sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.

Alte informatii

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de SC BIOCIS SRL  in conformitate cu scopurile mentionate mai sus. Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand acest lucru, vezi sectiunea Contact. Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica la libera alegere continutul politicii de confidentialitate, fara nici un fel de notificare prealabila. Va recomandam sa accesati periodic aceasta sectiune pentru a va informa cu privire la conditiile pe care ati acceptat sa le respectati.